Belægning i Viborg, Holstebro, Herning og omegn

Skal du have lagt fliser i indkørslen, terrassen eller en helt tredje type belægning?

Så anbefaler vi hos Viborg Anlæg, at du får en professionel anlægsgartner fra Viborg og omegn til at varetage opgaven. Vi klarer den tidskrævende belægning for jer, så I kan fokusere på de ting, som er mere vigtige for jer.

Vi har mange års erfaring som anlægsgartner, og vi har igennem årene hjulpet massevis af kunder i Viborg og omegn. Vi dækker primært områderne i og omkring Viborg, Holstebro, Herning, men vi kommer gerne i resten af Midtjylland samt Østjylland.

Vi har mulighed for at lave alt indenfor belægning. Dette gør sig gældende ved både store og små projekter. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser. I får en grundig vejledning gennem hele forløbet, hvor vi i samspil fastlægger belægningens placering samt ønskede fliser.

Så hvis vi skal stå for belægningen af din indkørsel, terrasse eller noget tredje, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

Kontakt os og hør mere

Belægning af speciel karakter

Står I med et projekt, som er ud over det sædvanlige? Hos Viborg Anlæg er vi altid begejstrede for at få projekter, som kræver, at vi tænker ud af boksen. I er derfor mere end velkommen til at kontakte os og vedlægge en beskrivelse af projektet. 

Før vi påbegynder et projekt, gennemgår vi alle jeres idéer og ønsker til jeres belægning. I den forbindelse udarbejder vi en oversigtstegning, så I visuelt kan se det endelige resultat. 

Hvad koster vores belægning?

Her på siden skilter vi ikke med nogen priser. Dette har vi valgt ikke at gøre, da vi ved, at der sjældent er to projekter der er ens. Der er derfor heller ikke to priser som er ens. Prisen kan variere meget og vil bl.a. blive påvirket af faktorer såsom:

  • Hvor stort er projektets omfang?
  • Hvilke materialer skal der bruges?
  • Hvilken type belægningssten/flise skal der bruges?
  • Hvor store skal belægningsstenene/fliserne være?

For at få en konkret pris på dit projekt, så anbefaler vi, at I kontakter os. Vi vil altid sørge for at komme med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på belægning

Hvad end I har brug for råd og vejledning, ønsker at høre mere om vores ydelser, eller blot ønsker at få et uforpligtende tilbud på vores belægning, så er I meget velkommen til at kontakte os. 

I kan ringe til os på 40 68 62 09 eller sende os en mail til Jonas@viborganlaeg.dk. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fotos

Herunder ser du foto af opgaver Viborg Anlæg har lavet indenfor kategorien, ønsker du at følge med i Viborg Anlægs hverdag og se flere fotos af vores projekter.
 

Følg med på facebook