Hækplantning i Viborg, Holstebro, Herning og omegn

Har du brug for hjælp til hækplantning?

Så tag Viborg Anlæg med på råd. Vi har mange års erfaring og meget grønne fingre. Vi har mange års erfaring og vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder med plantning af deres hække. Vi dækker primært områderne i og omkring Viborg, Holstebro, Herning, men vi kommer gerne i resten af Midtjylland samt Østjylland.

Så hvis du mangler en kvalitetsbevidst anlægsgartner med grønne fingre til at hjælpe med hækplantning, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Professionel hækplantning

Uanset hvilken type hæk du ønsker dig, så er vi sikre på, at vi kan varetage opgaven. Vi varetager alle typer opgave små som store. Når vi får en opgave, går vi altid grundigt og professionelt til værks. Vi sørger altid for at komme med gode råd om de forhold, der gør sig gældende i led med plantning af hæk.

Når vi planter hække, tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker i forhold til det praktiske og æstetiske aspekt. Dette kan være i forhold til type af hæk og hækkens ønskede vækst. Hvis du er i tvivl om hvilken type hæk, der vil passe bedst til din haves samlede udtryk, så kan vi også være behjælpelige med inspiration. 

Hvad koster hækplantning?

Da der findes mindst lige så mange typer hæk, som der gør priser, så er der ikke to projekter eller priser, der er ens. Vi skilter derfor ikke med nogen priser på vores hækplantning. Prisen på hækplantning kan variere på baggrund af følgende faktorer:

  • Hvor lang skal hækken være?
  • Hvilken type hæk skal det være?
  • Skal der foretages forarbejde af jorden?

For at få en mere konkret pris, så anbefaler vi, at du kontakter os. Vi sørger altid for at finde frem til den helt rigtige pris ud fra dine krav og ønsker. Vi tilbyder også altid at komme med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på hækplantning

Hvad end I har brug for råd og vejledning, ønsker at høre mere om vores ydelser, eller blot ønsker at få et uforpligtende tilbud på hækplantning, så er I meget velkommen til at kontakte os. 

I kan ringe til os på 40 68 62 09 eller sende os en mail til Jonas@viborganlaeg.dk. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.