Haveanlæg i Viborg, Holstebro, Herning og omegn

Skal vi stå for dit nye haveanlæg?

Så står vi klar til at varetage opgaven. Hos Viborg Anlæg har vi stor erfaring med alle opgaver i led med haveanlæg. Vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder med deres anlæg af haver, og vi kan naturligvis også stå for dit. Vi dækker primært områderne i og omkring Viborg, Holstebro, Herning, men vi kommer gerne i resten af Midtjylland samt Østjylland. 

Så hvis du søger en kompetent anlægsgartner til at varetage opgaven med dit nye haveanlæg, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Anlægning af en komplet haveanlæg til nyopførte huse

Hos Viborg Anlæg kan vi anlægge jeres nye drømmehave. I forbindelse med jeres nye bolig har I højst sandsynligt nok at tænke på. Vi står derfor hellere end gerne for anlægningen af jeres nye smukke haveanlæg. 

I forbindelse med anlægningen af en komplet have udarbejder vi altid en haveplan, så vi kan danne os et overblik over projektets omfang. I får dermed et visuelt billede af det færdige resultat, så vi sikrer, at jeres tanker og idéer bliver opfyldt.

Derfor bør du lade os stå dit nye haveanlæg

Når du vælger os som din samarbejdspartner, når du skal have et nyt anlæg, så får du en professionel anlægsgartner fra Viborg med sans for detaljen. Vi står klar til at hjælpe, uanset projektets omfang, og vi har fokus på, at vores kunder bliver rådgivet fra start til slut. 

Vi tilbyder anlægning af nye græsplæner og hække samt opførelse af bede i Viborg, Holstebro, Herning, Skive og Hobro, men kommer også gerne uden for disse områder. Vi assisterer også i forbindelse med belægning samt yderligere havearbejde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres haveanlæg

Hvad end I har brug for råd og vejledning, ønsker at høre mere om vores ydelser, eller blot ønsker at få et uforpligtende tilbud, så er I meget velkommen til at kontakte os. 

I kan ringe til os på 40 68 62 09 eller sende os en mail til Jonas@viborganlaeg.dk. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fotos

Herunder ser du foto af opgaver Viborg Anlæg har lavet indenfor kategorien, ønsker du at følge med i Viborg Anlægs hverdag og se flere fotos af vores projekter.
 

Følg med på facebook