Trappe i haven i Viborg, Holstebro, Herning og omegn

Overvejer du at få lavet en havetrappe?

Så tag os med på råd. Hos Viborg Anlæg har vi stor erfaring med diverse former for trapper til haven. Vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder med deres havetrapper, og vi kan naturligvis også stå for din. Vi dækker primært områderne i og omkring Viborg, Holstebro, Herning, men vi kommer gerne i resten af Midtjylland samt Østjylland. 

Så hvis du søger en kompetent anlægsgartner til at varetage opgaven med din nye trappe i haven, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få lavet en havetrappe

Hvis din have har skråninger, er i flere plan, eller du blot ønsker at forbinde dele af din have, så anbefaler vi at du får en anlægsgartner til at stå for opgaven. Udover at være pæn at se på, så vil den også være mere praktisk end f.eks. en havesti, da den ikke vil være glat på samme måde.

Vi tilbyder havetrapper i både sten og fliser, og vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker. Både i forhold til udseende og funktion. 

Lad os stå for den nye trappe i haven

Hos Viborg Anlæg bestræber vi os altid på at levere den bedste service til vores kunder. Det kommer sig også i spil, når vi skal rådgive vores kunde om hvilken løsning de skal vælge til deres have. 

Vi har flere års erfaring indenfor branchen og kan derfor komme med gode faglige inputs, som gør at I ender med det bedste resultat, når der skal etableres en trappe i haven. 

Hvad koster en havetrappe?

Ligesom en trappe, så kan prisen gå både op og ned. Prisen vil altid variere fra projekt til projekt. Vi skilter derfor ikke med nogen priser, da prisen kan variere på baggrund af faktorer som: 

  • Hvor mange trin skal trappen have?
  • Hvilken type materiale skal der bruges?
  • Hvilket design skal trappen have?

For at få en konkret pris på dit projekt, så anbefaler vi at du kontakter os. Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres nye havetrappe

Hvad end I har brug for råd og vejledning, ønsker at høre mere om vores ydelser, eller blot ønsker at få et uforpligtende tilbud på en havetrappe, så er I meget velkommen til at kontakte os. 

I kan ringe til os på 40 68 62 09 eller sende os en mail til Jonas@viborganlaeg.dk. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fotos

Herunder ser du foto af opgaver Viborg Anlæg har lavet indenfor kategorien, ønsker du at følge med i Viborg Anlægs hverdag og se flere fotos af vores projekter.
 

Følg med på facebook