Belægning af indkørsel i Viborg, Holstebro, Herning og omegn

Trænger din indkørsel til en kærlig hånd, eller skal du have lagt en ny?

Så står vi hos Viborg Anlæg klar til at varetage opgaven. Hos Viborg Anlæg har vi stor erfaring med belægning af indkørsel, og vi har igennem årene hjulpet massevis af kunder med at få styr på deres indkørsel. Vi kan derfor også varetage indkørslen til netop dit hjem. Vi dækker primært områderne i og omkring Viborg, Holstebro, Herning, men vi kommer gerne i resten af Midtjylland samt Østjylland.

Så hvis du søger en kompetent anlægsgartner til at varetage opgaven med indkørslen, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få lavet en ny indkørsel

Hvis indkørslen ikke er blevet vedligeholdt i lang tid eller hvis fliserne har fået skader, så er det nok tid til at få nogle professionelle til at tage et kig på den. Når du enten vælger at få vedligeholdt indkørslen eller får lagt en helt ny, vil du få en smuk og indbydende indkørsel, som du vil kigge på med glæde, hver gang du parkerer bilen.

Når du vælger at få lagt en helt ny indkørsel får du rig mulighed for at præge det æstetiske udtryk. Dette kan blandt andet være med en speciel type fliser eller belægningssten, eller en indkørsel med et specielt mønster. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi varetager hellere end gerne projekter, som kræver lidt ud af det sædvanlige, så vi er nødt til at tænke ud af boksen. Så hvis I ligger inde med et spændende projekt, så er I meget velkommen til at kontakte os. 

Hvad koster belægning af indkørslen?

Når der kommer til prisen på vores belægning af indkørsler, så vil prisen variere fra projekt til projekt. Igennem årene har vi erfaret, at der sjældent er to projekter, som kræver det helt samme. Derfor har vi valgt ikke at skilte med nogen priser her på siden. Prisen kan variere på baggrund af faktorer såsom:

  • Hvor stor er indkørslen?
  • Hvilken type fliser skal der bruges?
  • Skal indkørslen have et specielt mønster el.?

For at få en konkret pris på netop din indkørsel, så anbefaler vi, at du kontakter os. På den måde kan vi lettere give et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Vi kan også tilbyde opbygning af støttemur, terrasse og træfældning. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på belægning af indkørsel

Hvad end I har brug for råd og vejledning, ønsker at høre mere om vores ydelser, eller blot ønsker at få et uforpligtende tilbud på belægning af en indkørsel, så er I meget velkommen til at kontakte os. 

I kan ringe til os på 40 68 62 09 eller sende os en mail til Jonas@viborganlaeg.dk. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.