Støttemur i Viborg, Holstebro, Herning og omegn

Skal vi hjælpe dig med opbygning af støttemur?

Så er du meget velkommen til at kontakte os. Hos Viborg Anlæg har vi stor erfaring med at bygge støttemure og mange års erfaring på området. Igennem årene har vi hjulpet massevis af kunder og vi hjælper også gerne dig. Vi dækker primært områderne i og omkring Viborg, Holstebro, Herning, men vi kommer gerne i resten af Midtjylland samt Østjylland.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få lavet en støttemur

En støttemur kan være en god idé, hvis man f.eks. har en skråning i haven. Denne type mur har nemlig til formål at holde jord, grus eller andet materiale tilbage ved skråningen og sørge for at der ikke opstår jordskred. Muren kan laves i mange forskellige udformninger og materialer, afhængigt af lige netop dine ønsker og behov.

En støttemur kan også være med til at give haven nyt liv. Der kan f.eks. plantes blomster imellem stenene. Dette vil give støttemuren et både grønt og frodigt udtryk. Man kan også bruge en denne type mur til at opbygge bede eller opdele sin have.

Vi rådgiver om valg af materialer til din støttemur

Hvad koster en støttemur? Det er svært at angive en konkret pris på, hvad denne type mur koster. Dette skyldes, at prisen afhænger af forskellige elementer såsom:

  • Hvilke materialer skal der bruges?
  • Hvor mange støttemure er der tale om?
  • Hvor stor skal støttemuren være?

Uanset hvad dine ønsker er, så imødekommer vi dem efter bedste evne og finder den rigtige løsning til dit projekt. 

Vi kan tilbyde opbygning af støttemuren i beton, sten og andre materialer. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning til dig, så du får en sikker mur, som både gør sit arbejde ordentligt, men som også passer godt ind i din have.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din støttemur

Hvad end I har brug for råd og vejledning, ønsker at høre mere om vores ydelser, eller blot ønsker at få et uforpligtende tilbud på en støttemur, så er I meget velkommen til at kontakte os. 

I kan ringe til os på 40 68 62 09 eller sende os en mail til Jonas@viborganlaeg.dk. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fotos

Herunder ser du foto af opgaver Viborg Anlæg har lavet indenfor kategorien, ønsker du at følge med i Viborg Anlægs hverdag og se flere fotos af vores projekter.
 

Følg med på facebook