Flise Terrasse i Viborg, Holstebro, Herning og omegn

Skal vi hjælpe dig med din nye terrasse?

Så er du meget velkommen til at kontakte os. Hos Viborg Anlæg har vi stor erfaring med at bygge terrasser og mange års erfaring på området. Igennem årene har vi hjulpet massevis af kunder og vi hjælper også gerne dig. Vi dækker primært områderne i og omkring Viborg, Holstebro, Herning, men vi kommer gerne i resten af Midtjylland samt Østjylland. 

Så hvis du søger en kompetent anlægsgartner til at varetage opgaven med din nye terrasse, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få lavet en smuk terrasse

Terrassen er uden tvivl det mest populære samlingspunkt for det sociale liv i haven. Man kan mødes med vennerne og familien til en kop kaffe eller til den helt store grillfest. Med en terrasse får du derfor muligheden for at samle kunne samle folk. 

Når det kommer til belægning af terrasse, så findes der mange forskellige typer belægninger, som stilmæssigt kan binde hus og have sammen. En terrasse skal helst kunne opfylde alle dine ønsker både æstetisk og praktisk. Med en terrasse med fliser vil du få en hårdfør terrasse, der næsten ikke kræver nogen vedligeholdelse, og som giver et fast underlag.

Hvad koster det at få lavet en fliseterrasse?

Prisen på en fliseterrasse kan variere meget. Vi skilter derfor ikke med nogen priser, da vi ved, at der ikke findes to projekter, der er helt ens. Prisen kan blandt andet afhænge af:

  • Hvilken type fliser skal der bruges?
  • Skal der være en speciel udsmykning eller mønster?
  • Hvor stor skal fliseterrassen være?

Uanset hvad dine ønsker er, så imødekommer vi dem efter bedste evne og finder den rigtige løsning til netop dit projekt. Vi står også altid klar til at give et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din nye fliseterrasse

Hvad end I har brug for råd og vejledning, ønsker at høre mere om vores ydelser, eller blot ønsker at få et uforpligtende tilbud på en fliseterrasse, så er I meget velkommen til at kontakte os. 

I kan ringe til os på 40 68 62 09 eller sende os en mail til Jonas@viborganlaeg.dk. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.