Træfældning i Viborg, Holstebro, Herning og omegn

Er dine træer vokset dig over hovedet, eller ønsker du bare hjælp til træfældning?

Så lad os hos Viborg Anlæg varetage opgaven. Vi har stor erfaring med professionel træfældning af både store som små buske. Vi har professionelt specialudstyr til træfældning af vanskelige træer, som f.eks. hælder ind over hus eller udover garage, terrasser eller lignende. 

Vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder med deres fældning af deres træer, og vi kan naturligvis også hjælpe dig med dine. Vi dækker primært områderne i og omkring Viborg, Holstebro, Herning, men vi kommer gerne i resten af Midtjylland samt Østjylland.

Kontakt os og hør mere

Derfor er det en god ide at få lavet træfældning

Der findes forskellige grunde til, hvorfor man bør få fældet sine træer. Et klassisk eksempel er, hvis man har nogle træer der enten skygger eller simpelthen står i vejen. Det kan også være at træet er begyndt at rådne, om ønsker det fjernet. 

Det kan også ske at et eller flere af dine træer udgør en sikkerhedsrisiko, da der er chance for, at træet kan vælte ned i ens hus. Dette kan f.eks. være fordi der har været storm og kraftige vindstød. Uanset grundlaget for dit ønske om at få lavet træfældning, så står vi klar til at varetage opgaven. 

Lad de professionelle stå for træfældning

Det at fælde et træ, kan måske se ud som en nem opgave. Hvis de skal gøres sikkert og professionelt vil vi klart anbefale, at du lader de professionelle om det. Hvis træet står tæt på andre træer, biler eller bygninger, så risikerer man at beskadige disse, hvis man ikke har styr på sikkerheden eller har det specielle udstyr til opgaven. 

Når du lader os om arbejdet, er du sikret mod eventuelle skader eller fejl der kan ske, hvis man selv vælger at fælde sit træ.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på træfældning

Hvad end I har brug for råd og vejledning, ønsker at høre mere om vores ydelser, eller blot ønsker at få et uforpligtende tilbud på træfældning, så er I meget velkommen til at kontakte os. 

I kan ringe til os på 40 68 62 09 eller sende os en mail til Jonas@viborganlaeg.dk. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fotos

Herunder ser du foto af opgaver Viborg Anlæg har lavet indenfor kategorien, ønsker du at følge med i Viborg Anlægs hverdag og se flere fotos af vores projekter.
 

Følg med på facebook